Hos Chrille


Sitter och vilar rumpan hos Chrille och socialiserar innan vi ska vidare och handla inför middagen men Sussi och Janne.
Landade i Kalix vid halv 3 och började med att luncha och åkte sedan hem till päronen med lite grejer innan vi åkte vidare för att hälsa på farmor och farfar som dock inte var hemma. Vi verkade inte ha turen med oss när det gällde att folk skulle vara hemma när vi kom och hälsade på direkt hehe.

Rastlös och smått less styrde vi vår kosa hit vilket vi gjorde rätt i. Tristessen försvann och timmarna här har varit trevliga. Chrille har man dock fått kämpa med för att bromsa, gästvänlig som han är. Antingen har det varit glass, godis, dricka eller en drink som skullat fram på bordet. Nej tack, nej tack sa jag och tog istället en stor tugga från ett äpple :-P Man får ju ändå känna sig stolt att man lyckadats stå emot frestelsen :-)

Ska återgå till det sociala livet en stund innan det är dags att åka vidare. På återseende!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!