Back to Reality


Då var det måndag igen och P har tvingats tillbaka till verkligheten. Ledigheten har bara sprungit iväg. Och andra sidan har han ju bara haft två veckor nu eftersom han sparat lite ledighet i förhoppning om att vi ska kunna åka iväg någonstans senare i vinter. Men det återstår och se. Själv har jag inte hört något från jobbet jag sökte :-( Men,men.

När vi landade i Luleå igår åkte vi raka spåret till Lerbäcken för att hinna träffa Sara,Niklas och Tyra lite innan dom skulle åka vidare till stugan. Dom verkade må fin fint och för att dom skulle få äta i lugn och ro gick jag och P ut på en promenad med Tyra. Lova hakade också på.

Promenad på Leris
Själv fick jag som vanligt agera fotograf


Har inga direkta planer för dagen. Blir nog ganska lugnt. Funderar på att ta en promenad och röra på mig lite och eventuellt fixa lite här hemma. Kanske att man skulle baka det bröd som jag funderat på i evigheter men som aldrig blivit av. Nå ja vi får se.

Först Project Runway. Ha det fint så länge!




Kommentarer
Postat av: Maria

Vi får hitta på något nån dag

2009-08-24 @ 13:19:54
Postat av: Jenny

Aaa.. ja förstod att de va du.. men du glömde en liten detalj i båda kommentarerna.. :) namnet.. ;) hehe.. de bruka va en bra detalj.. :) hehe.. ja vi måst försöka göra d..

2009-08-24 @ 15:15:51
Postat av: Sussi

Tycker P passar mkt bra med barnvagn och bebis (du vet nog vad jag syftar på nu...) ;D

2009-08-26 @ 13:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!