Dagen efter


Gårdagens vilda västern blev riktigt bra. Vi såg lite av E-type och minglade runt bland allt röjj. Träffade några välkända ansikten, bland annat en gammal skolkamrat från Kalix som jag inte träffat på flera år vilket var skojj.  Kort och gott, ett roltigt initiativ! Vi började kvällen med en liten fördojja för oss tjejer hemma hos oss, alltid viktigt att smörja upp lederna innan det är dags att stå och snubbla vid barerna.

De blev jag, Lisa och Karin som drog igång innan P hämtade upp oss för skjuts till Boden. Men det är som de säger, tiden går fort när man har roligt, och innan vi visste ordet av det så drog de ihop sig till stängning på farmen och de blev dags att ringa tillbaka skjutsen igen. Ännu en gång var det min underbara P som satt bakom ratten. Ibland undrar man vad man skulle ta sig till utan honom och då menar jag inte bara för skjutsen skull hehe. Nå ja..

Formen idag är väl nu rätt hyffsat. Var lite trögstartat på morgon så vi låg länge och drog oss innan det kom till den prestationen att kliva upp från sängen. Och mådde man inte dåligt så började man då göra det när man klev in i köket. Fy fan på ren svenska vad det luktade suröl. P gick ut med soporna och själv gick jag lös med Silitbang under tiden, ja allt för att bli av med den vidriga stanken som retade kräkreflexerna. Men nu är den borta, tack och lov :-)

Slänger upp några bilder senare ikväll, just nu ska jag försöka göra det bästa av situationen och få ordning på dagens utstyrsel och åka en sväng med P till Karlsvik för en lugn promenad i solskenet. Idag är verkligen vädret på topp.

Kram på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!