Fart och fläkt


Hallå där! Hur står det till? Här har det varit fullt upp sedan uppstigning. Kikade på tv en stund och åt frukost under tiden och gick sedan ut och promenera med Rizzo en runda. Var riktigt varmt ute, dock inte på en behagligt sätt. Det var jätte kvavt och otrevligt. Men,men. Inte så långt hemifrån ringde Alex och ville bjuda på lunch men jag var tyvärr tvungen att tacka för erbjudant men säga nej tack. Det skulle bara ha inneburit stress eftersom vi är bjuden på middag på dryga timmen. Hade känts otrevligt att tacka ja och bara hinna dit för att äta, svälja sista tuggan och måsta åka igen. Får bli en annan gång. Väl hemma blev det duschen och sedan lite surr med P i telefon.

Nu sitter jag här och hade tänkt ta det lugnt tills vi ska åka. Efter middagen blir de att smälta maten och socialisera med päronen en stund och sedan rulla iväg till Sussi. Janne jobbar i kväll så det blir bara vi brudar hemma för lite girltalk.
 
Dags att lägga på skönhetsmaksen. Ha det fint!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!