Stan nästa


Hör nu på gó vänner så ska jag för er berätta... Hehe nää kanske inte riktigt så men hade för avsikt att skriva ner lite saker som ska göras idag, förhoppningsvis så blir allt gjort också =)

Kan börja med att berätta lite om gårdagen, vi fick tillslut tag på tjejen som bodde i lägenheten vi är tilldelad och när vi väl  kom dit för att titta på den så visade de sig att tjejen bodde med en snubbe som P har gått skola med för en herrans massa år sedan. Var som lite kul, världen är som liten ändå.

Men tillbaka till ämnet, lägenheten var fin i sig men hade sina skönhetsfel. Jag börjar mer och mer tro att den lägenhet vi bor i nu kommer visa sig vara svårare att skillja sig ifrån än vad vi trodde för den är verkligen fin för att vara en hyresrätt. Den andra lägenheten är dock några lappar billigare i månaden vilket inte hade varit så dumt. JA det är svårt, riktigt svårt!
Vi står här i valet och kvalet om hur vi ska göra men måste bestämma oss idag vilket inte gör saken lättare. Man vill inte göra något förhastat.

Nå ja, de var lägenheten de. Vi har fortsatt vara nyttiga och inte fallit för frestelsen kring godsaker, även om det är svårt vissa gånger då P verkar ha karra-abstinens. Jag är bara glad att det för en gång skull inte är jag :-P Men det är ju så tills man fått avstånd från "skiten". Men Kampen fortsätter!

Vidare stod jag och funderade på hur de skulle se ut om man ändrade om lite i vardagsrummet, tänkte kanske högt, jag vet inte, men helt plötsligt började P slita i både bord och soffa och snurrade runt hel patrasket. Nu i skrivande stund sitter jag i den nyplacerade soffan och försöker göra mitt bästa för att vänja mig. Känns inte riktigt bra men ska ge det en chans i alla fall. Kanske slänger upp ett foto vid ett senare tillfälle då P inte står på alla fyra och fixar fast antennsladden hehe.

Nu tillbaka till de som är aktuellt för dagen. Ska strax dra ut till stan även om de inte var helt lockande väder då regnet öser ner men ska bla in för att lämna ett CV så förhoppningsvis visar det sig vara värt mödan. Sedan blir det lite småfix här hemma.

Men nu tror jag att jag fått med det mesta för stunden så jag får härmed tacka för mig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!