Friday


Igår blev det inte mycket av det vi hade tänkt oss. Började med att äta lunch och gick sedan en sväng på stan. Därefter åkte vi till besiktningen för att få det gjort. Sedan hem och fixa lite en stund tills farfar ringde och sa att han eventuellt fixat någon som ville köpa den lilla Fiestan som nu var UA så resterande av kvällen bestod av putsning och åter putsning både ut och invändigt. Så nu blänker den som aldrig förr.

Ska vara helt ärlig och säga att vi åt glass igår, ganska mycket glass. Jag som precis skrev om att vi fortsätter på den nyttiga linjen och det gör vi ju egentligen. Men igår var verkligen glass det enda som smakade. Har fått ett besvärligt sår längst bak vid visdomstanden som gör ont och är svullet så det var underbart skönt att stoppa in nå kallt :-P Nöden har ingen lag.

Väl hemma igen blev det lite mys framför tv:n innan sängen började locka. Sovit helt gudomligt i natt. Ibland älskar jag bara att sova medan jag andra gånger hatar det. Nå ja nog om det.

Dags för frukost innan ytterligare en dag ska fyllas. Vad ska ni hitta på idag?




Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är förlåten ;-P

2009-08-15 @ 12:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!