Kort och gott


Har en P som står och väntar på att få dra ut. Solen skiner, är kring en tjugo grader i skuggan ute och vi hade tänka ta vara på det. Det blir nog en salig blandning av att besikta bilar till att åka iväg en tur med trampcykel längs vattnet vid campingen med lite inslag av badminton. Man kan kort och gott säga att nästan vad som helst kan bli gjort idag, vad som egentligen blir de får tiden utvisa.

Hade funderingar att åka till Kalix och hälsa på päronen ute i skärgården. Hade varit riktigt nice men vet inte riktigt vad som hände. Tror bekvämligheten tog över plus att vi glömt bort att vi lovat att ordna lite grejjer på hemmaplan.

Ska börja röra mig utåt nu, hoppas ni också får ta del av solens strålar. Det gäller att passa på att lapa i sig allt man får innan den plötsligt ger upp och det vänder mot höst.

På återseende, Adjö!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!