Äntligen smärtfri


Det blev en rätt lugn dag igår trots allt. Gjorde lite ärenden och åt pizza ute på altanen med Ps föräldrar. Mycket gott men flott :-p Därefter mös vi i loungemöblerna och njöt av kvällsolen och socialiserade och som från ingenstans fick jag jätte mycke värk i nacken och axlarna och det kändes minst sagt som om huvudet skulle sprängas i tusen bitar så vi åkte hem och väl hemma blev det ett par tunga timmar innan värktabletterna gjorde susen. Såg på Pelikanfallet på 3:an och kröp sedan ner i sängen.

Vaknade tidigt på morgon och kunde inte sova så jag gick upp och la mig i soffan och bara efter en stund lyckades jag somna där istället. Grymt skönt och värken är som bortflugen, tack gode gud för det.

Nu sitter jag på Leris, P är skyliftförare åt sin pappa idag som befinner sig i korgen. Under tiden ska jag och hans mamma åka iväg och handla lite till middagen som blir senare i eftermiddag. Det går rykten om ungsstekt lax, mumms.

Vad pysslar ni med en söndag som denna?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!