Inte riktigt som planerat


Precis när vi skulle till att sätta oss i bilen och åka tidigare kom vi på att vi har körförbud. Igår var sista dagen för besiktningsperioden och vi har sedan tidigare inte lyckats få någon tid förän i morgon så det hade kunnat bli en dyr resa. Istället blev det en plågsam tur utan AC vilket jag kände mig så lycklig över att vi hade men icke sa nicke, här blev man blev lurad på konfekten. Det var bara att sätta sig i våran gamla bil och gasa ut på E4:an och hoppas på att man skulle överleva hettan. Och tänka sig, än en gång är den besegrad!

Ska snart gräva i oss ett lass med jordgubbar och bigarråer ute på altanen, återhämta oss från dagens bastu-race och bara vara resten av kvällen.

På återseende!



Kommentarer
Postat av: Malin

låter perrans=) måste ju nästan bjuda in dig på fika du har ju inte sett hur jag huserar=)

2009-07-02 @ 00:59:01
URL: http://minnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!