Torr och utan kläder


Det blev en härlig sovmorgon på morgon, första natten på länge jag kunnat sova riktigt skönt utan att vakna upp och hålla på att flyta bort för att det är så vidrigt varmt i sovrummet. Visserligen är det svalare ute med men det kan det gott få vara en dag eller två utan att det är någon världskatastrof. 

P har tillfrisknat någorlunda och är och gör sin jobbdebut för veckan. Lagomt till helgen då det klirrar till lite extra i kassan. Jag däremot jobbar inte förän nästa vecka så jag sitter som vanligt och smider tidsfördrivande planer inför dagen. Det går inte särskillt bra, blev som förslappad efter duschen men det ger sig nog. Men en sak är säker, att i handduk ska jag inte sitta hela dagen, Adjö!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!