Krossad fot


Besiktningen gick galant, SKÖNT! Snubben tyckte vi hade köpt oss en fin bil så då var det färdig funderat över det ett tag framöver. P är ute och hjälper sin pappa att få upp några markiser som han har haft tagit ner när han gått an med målarpenseln i ett par veckor, själv kämpar jag mot tunga ögonlock under tiden. Blev så otroligt trött efter middagen och när jag satt mig i soffan, var precis som om någon tryckte på off knappen men jag hoppas dom är klara snart eller att någon alternativt ger mig något uppåttjack.

Har glömt att berätta hur nära det var att jag fick en fot mindre igår. Jag, P och Lova skulle åka iväg en sväng och jag böjde mig in i bilen för att spänna fast henne medan P sätter igång bilen utan att trampa ner kopplingen och bilen bara studsar fram i världens fart. JA ni vet. Jag hann just känna hur det klämde till lite i tån utan att egentligen tänka på det samtidigt som jag tappade skon och knuffades framåt allt eftersom bilen for fram. Kopplingen väl nertrampad tittade jag ner och det enda jag såg var ett par cm av skon sticka fram under däcket. Med andra ord ganska nära att man fick tillbringa natten på hospitalet med en krossad fot vilket jag självklart är glad över att jag slapp. Två hela fötter är mycke bättre än en hel och en trasig :-P

Ska bege mig ut och se hur det går för dom nu, ha det bra så länge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!