Trevligt sällskap


Blev inte mindre tvätt i tvättkorgen idag. Hann precis börja med frukosten så ringde Kerstin som ville åka iväg på en tur. Sagt och gjort så satt vi snart i bilen på väg till Gamelstaden. Väl hemma igen studsade jag snabbt in i duschen innan det var dags att börja fixa med maten. P kom hem vid halv fem och vi tände grillen, strax därefter rullade Sussi, lillan och Janne in på gården och kunde efter dryga timmen sätta tänderna i en lyckad måltid.

Proppmätta begav vi oss sedan mot stan och Rix FM Festivalen. Artister som Janet, Martin Stenmarck, Kim, Basic Element och H.E.A.T stod för kvällens underhållning. Stod dock på behagligt avstånd för den lilla ifall dom vrålcoola hörselkåporna inte skulle räcka till.

Middag och Rix Fm


Efter att ha lyssnat färdigt blev det efterätt och lite sista kvällsurr hemma hos oss innan det var dags för folket att börja  bege sig hemåt igen. Självklart ville Lillan bjuda på lite extra dramtik precis vid avfärd och gjorde ifrån sig rejält lass. Ja ni får ursäkta! Men istället för bilen blev det duschen och grabbarna fick åka iväg och shoppa blöjor på macken eftersom dom var slut. Med väl en ren och torr unge tog dom sitt pick och pack och åkte för en stund sen. Tack för en trevlig kväll! 

Dags för sängen så man orkar upp på arbetet i morgon. Ha det fint!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!