Sömnlösa nätter


Det blev ingen storvinst den här gången, dom tycker nog att jag redan har fått min andel på just dom spelen den här sommaren men var trevligt i vilket fall. Melonen blev dock ett stort problem i slutet då det visade sig att den var väldigt urindrivande så det var inte långt ifrån att olyckan var framme men ett efterlängtat toalettbesök löste det hehe.

Sitter och ser på Two and a half men och funderar på sängen. Känns i kroppen men framför allt i huvudet att sömnen inte varit den bästa dom senaste nätterna så jag hoppas på att få ta igen lite i natt. Börjar känna mig som ett blankt papper som behöver en ny innehållförteckning. Nå nu ska jag ta sats och pallra mig upp från soffan och förflytta mig till sovrummet. Natti, natti med er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!