God morgon mina vänner


Efter att ha blivit väckt av telefonen på morgon kunde jag inte somna om så istället steg jag upp och började plocka ihop lite här hemma och har nu tagit en paus framför tv:n. Efter en timme eller två blir det till att börja förbereda lite inför middagen så det är mindre och fixa sen när det börjar närma sig. Middagsvalet i sig är en liten chansning så får se om det lyckas, antingen blir det succé eller åt det helt motsatta hållet men hoppas givetvis på det förstnämnda.

När jag har läget under kontroll ska jag åka iväg på några ärenden och därefter om jag hinner ta en promenad för att rensa tankarna och förhoppningsvis bli lite piggare. Kroppen känns forfarande trött och seg.

Men nu blir det frukost, ha det fint så länge!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!