Tårtkalas


Visade sig bli en lite mer händelserik dag än vad jag hade förväntat mig. Efter att ha varit och tryckt i mig fika och grattat Lova åkte jag in till stan och mötte upp Sofia idag igen. Gick hem till henne och satt och snackade strunt vilket slutade med att vi blev som förbytta och ett sjukt men ack så roligt humör växte fram så vi skrattade så tårarna sprutade vilket har bidragit till dom blivande magrutorna men som man brukar säga, ett gott skratt förlänger livet :-)  Kring halv nio kom P och plockade upp oss och vi åkte och fixade lite käk och fortsatte hem till oss ett par timmar och har just varit och skjutsat hem en uppskrämde Sofia efter att ha suttit och pratat om övernaturliga väsen, dock för en övernattning hos sin mamma :-P Men,men ska inte säga så mycket, jag är också mörkrädd.

Några kalasbilder från tidigare idag
Lova 5 år
Ska börja krypa ner i sängen, det är jobb om gäller i morgon. Hoppas ni har haft en bra dag, det har då i alla fall jag. Godnatt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!