Inte ett moln så långt ögat kan nå


Nu är vi hemma efter en grymt härlig dag på stranden. Stoppet i Villa Villekulla måste ja säga blev lite av en besvikelse. Det hade liksom krymt och flytten till Kneipebyn gjorde att det inte blev detsamma, runt det hela hade dom byggt upp ett sommarland, visserligen roligt för barnan men va fan!? Va gjorde statoilmacken där?

Villa Villekulla
125 spänn kostade det att gå in så det här får duga


På Tofta strand stekte det på ordentligt, har varit en riktigt nice dag, mycket trevligt! Vi är mer eller mindre grisskära hela bunten eftar dagens bravader. Tofta strand är Gotlands längsta sandstrand, sanden är som sammet, känslan är som utlandet, men vatten var fortfarande kallt.

Strand


Men kylan trotsade vissa. Om inte annat för att få vara med på bloggen.

Jonas & Petter
Snygga badbrallor, eller? I brist på badbyxor får man använda kalsonger.

Har precis avnjutit en mycket god middag, grillat blev det. Trots måndag har vi nu sprättat öl och cider och sitter och socialiserar vid köksbordet, är dags för en utklassning, ska just till att börja spela monopol. Återkommer med reslutatet senare.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!