Svart mellanmjölk

I morgon kommer mellanmjölken för första gången på 20 år ändra utseende, det blir en dramstisk designförändring och i natt tillverkas de första av totalt 2 miljoner liter mellanmjölk i svarta förpackningar. Orsaken till den nya designen är att Arla beslutat sig för att stödja Earth Hour (Världsnaturfonden).

svart mellanmjölk

Den 28 mars klockan 20.30-21.30 uppmanas ALLA släcka sina lampor.
Släcker du?


Den 28 mars 20.30-21.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme - kan även du vara med att bidra till en bättre miljö. Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och startskottet för det viktiga arbetet inför FNs stora klimatkonferens i Köpenhamn i december.



Anmäl dig du också till Earth Hour!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!