Dan före dopparedan


Idag står det tvättning, packning och sista småfix på schemat. Första prioritering är den rejält fulla tvättkorgen som står och väntar vid ytterdörren. Hoppas för deras egen skull att inte någon har hunnit knycka maskinerna nu när det inte finns något bokningssystem i huset. Då spricker planeringen vilket hade krånglat till det. Det förstår väl alla att man måste tvätta först innan man packar!

Kissen är och hälsar på, hon ligger och rullar runt på den starkt rosa mattan jag har under fötterna, bäst hon passar på nu när hennes grannar åker bort i morgon.

P har åkt och satt sig under saxen, den ruffsiga kaluffsen är snart ett minna blott. För min del är det dags att lyfta på arslet och traska ner i avgrunden för att sätta på en maskin, ju förr desto bättre.

Tjingeling så länge!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, du är rolig du ;)

2009-05-28 @ 16:02:08
URL: http://neuskas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Din ironi ;) Å joo, tvättas innan packning! =)

2009-05-28 @ 17:52:44
URL: http://neuskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!