Sex på hans sätt

 
elle

Sitter och bläddrar i Elle för att hålla mig uppdaterad bakom den nerdragna rullgardninen. Har egentligen aldrig sett nöjet i att läsa, det är så fruktansvärt tråkigt i min mening men tidningar med tjejer på, de s.k. tjejtidningarna kan vara trevliga. Snubblade över en artikel som jag fastande i, ni kanske har läst den men i alla fall, Sex på hans sätt

De sägs att genomsnittsmannen tänker på sex var 52:a sekund, medan vi kvinnor funderar över detsamma en gång per dag. Gösses, kan det verkligen stämma??? Kort sagt rekomenderar skribenten att prioritera sex eftersom det gör underverk för förhållandet vilket och andra sidan kan ligga sanning i men på vems villkor egentligen?
Det är lustigt hur olika män och kvinnor är skapta och uppfattar kärleken och jag vill tror att det är ett ganska vanligt kvinnligt/mannligt dilemma, rollerna vi lär in går ofta ut på att kvinnor påverkas av dagens händelser, uttrycker sig genom ord och intim närhet som inte behöver betyda sexuella övningar medan sex för mannen är deras kärleksberättelse och får han inte det är hans tolkning att kvinnan inte älskar honom. Sanningen är väl att det är bådas syn som är den rätta, det är ju trots allt så vi är skapta, det gäller bara att lära sig tyda varandras signaler

Formen känns lite bättre idag. Ska försöka få mig lite friskluft lite senare, känns instängt och syrefattigt efter gårdagens slappande.

Dags för brunch.




Kommentarer
Postat av: chrille

du har fel var tionde minut är rätt!

2009-05-31 @ 10:48:37
URL: http://sandrazzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!