En god natts sömn


God morgon hur mår ni allesammans? Själv vaknade jag hyffsat utvilad på morgon trots att klockan blev mycket igår. Pensionärtiden är förbi. Ja man börjar ju åtminstone fundera när man i vanliga fall börjar lockas mot sängen vid nio-tio tiden på kvällarna.

Har myst ner mig i soffan med ett varmt och gosigt täcke. Det var lite småkyligt här på morgon men det ska snart lågorna i kaminen rätta till. Man hör hur det knastrar så där mysigt ni vet.

Brrr, ser riktigt kallt ute idag, så där riktigt höstigt samtidigt som solen vill till att kika fram men det är vacker så här på håll :) Så här från insidan. Blir till att vira halsduken runt halsen när det är dags att bege sig ut i blåsten för en lunch med Sussi och Annie på drygt en timme. Ska bli kul att snacka lite skit. Var på tok för länge sedan man träffade Annie med, närmare bestämt ett och ett halvt år.

Nå ska börja göra mig i ordning, vi hörs underbara ni. Ciao!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!