Myspys


Ligger nerbäddade i divanen efter en god middag och inväntar idol. Vem ska gå vidare? Det är frågan. På väggarna faller skuggor från alla väldoftande ljus, det doftar sött som godis.

Jag känner mig lugn och harmonisk och nöjd med att vara hemma ikväll. Vi hade egentligen tänkt åka iväg till Kalix men eftersom mamma och pappa är borta kändes det onödigt att sitta ensammen i ett stort tomt hus. Åker nog dit i morgon istället så det inte bli så långt till dopet på Söndag som är i Seskarö. Ska bli så kul så :)

Men ikväll rår vi om varandra, ser djupt in i varandras ögon och säger "Jag älskar dig" utan att använda munnen. Vi myser och njuter av slagen av ett intilliggande bultande hjärta <3

En blick säger mer än 1000 ord, prova själva!

Hjärthand

En pirrande känsla säger mig att det är det här är som kallas kärlek :)

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fint :)

2009-10-03 @ 00:34:35
Postat av: Fian med Choklad

Tööötisar =)

2009-10-03 @ 16:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!