Otursfågel som man är


Kom jag till en strömlös frissa tidigare idag så det sista piffet var bara att glömma. Lyset var väck så som varmvatten och allt annat därtill. Men jag gav mitt nummer till Anna så hon kunde ringa mig när den avgrävda kabeln var fixad, om den nu skulle bli fixad?!

För att ge det en chans och för att slippa åka hem igen för ingenting gav jag mig ut i kylan för att fördriva lite tid i förhoppning om att Anna skulle slå en signal. Gick och strosade i lite butiker och gick sedan och presenterade mig för en arbetsgivare efter att ha blivit tipsad av en bekant. Får väl se om det kan leda till något. Om inte annat kanske i framtiden.

Drygt 2 timmar senare ringde Anna, peppar, peppar och sa att strömmen var tillbaka och att jag kunde droppa in på en stund. Sagt och gjort och nu kan jag äntligen släppa frissaproblemet för den här gången.

Nya Kalufsen

Känner mig nöjd. Dagens mörka slingor gjorde verkligen sitt :)


Väl klar mötte jag upp P som slutade jobbet och vi begav oss till Lerbäcken. Gjorde middag, och åt oss mätta innan det var dags att åka in till stan igen. Nu för Shoppings VIP-Kväll.

VIP-kväll

 

Var riktigt trevligt om man bortser från allt folk som trängdes och betedde sig som om dom var själva där inne. Kvällen bjöd på en hel del läckra erbjudanden vilket gjorde att vi fick med oss hem lite smått och gott :)

Nu däremot är det dags för lugnt och skönt soffhäng innan ännu en dag är passerad. Ciao!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt :)

2009-10-01 @ 23:24:23
Postat av: Malin

hörrdu pinglan du vart ju riktigt läcker i frillan:)

2009-10-02 @ 12:32:29
URL: http://minnan.blogg.se/
Postat av: Fian med Choklad

Ser riktigt bra ut :)Nu har det tatt sig ;)

2009-10-03 @ 16:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!