Slut på helgen


Nu är vi hemma i stan igen. Helgen har verkligen varit toppen! Har varit jätte kul att träffa Jonas lite. Mamma och pappa med för den delen, men dem har vi ju träffat lite mer nyligt i alla fall. Men trots det känns det väldigt skönt att vara hemma. Hoppas att jag får ta igen några nätters dålig sömn. Men det är väl så när man inte får sova i sin egna säng. Hur har ni haft det?

Det man däremot hade glömt bort för tillfället var eländet med soffan. Nu är det inget soffmys på avstånd inte. Istället har vi klämt ihop oss på divanen för lite kvälls- tv. Får se vad EM säger i morgon, har redan skickat ett mail där vi skrivit hur det ligger till. Hoppas verkligen att de inte börjar tjorva som tidigare då det var fel på dynorna men starta dom kriget så är det också det dom ska få. Känner mig beredd på de flesta beskyllningarna för att det ska låta som om att det är vårat fel som har hoppat i soffan eller dyl. Men,men det återstår och se. Kanske får vi ett annat bemötande den här gången?

Nu ska jag återgå till P som febrilt försöker få uppmärksamhet. Godkväll!





Kommentarer
Postat av: Jenny

Nå ja tyckte den blev bra.. e ju som lite roligare å se lite mer "egna" bloggar eller va man nu ska kalla de än dom orginella som alla har.. :P

2009-09-28 @ 10:43:29
URL: http://jhogis.blogg.se/
Postat av: Maria

Blev ju jätte bra. Alltid kul med nytt :)

2009-09-28 @ 14:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!