Inte riktigt som det låter


Måste börja med att kommentera förra inlägget om att soffan har gått av på mitten. Det är inte riktigt så illa som det låter. Det är ett fäste som har lossnat helt enkelt. Ni vet divansoffor är ju som i två delar. Haha vilka reaktioner! Nå ja.

Kom till Kalix kring halv 6 tiden i går eftermiddag. Jag och Jonas tjuvstartade en stund innan P. Väl framme åt vi mammas underbart goda tacopaj. Skulle kunna äta hur mycket som helst men någon gång måste man ju stoppa :-P

Tacopaj


Därefter åkte Jonas en sväng till sin pappa som inte visste att han var hemma och gav honom en suprise bakom ytterdörren.

Vi här hemma sysselsatte oss med att se idol under tiden.

Lagomt tills det slutade dök Jonas upp igen och nu var dat dags för efterrätt och en utklassning i Risk. Sagt och gjort så visade jag vart skåpet skulle stå efter att ha klarat upp mitt uppdrag som var att besegra de gröna (mammas) armer fast än det såg väldigt mörkt ut ett tag.

Pappa kom hem från jobbet och efter lite mat för hans del gick han och mamma och lade sig medan jag, Jonas och P satt i ett enda lan av datorer. Jonas höll på att installera päronens nya plättvändare och där någon gång sinade de sista krafterna och det blev sängen nästa.

Har inte alls sovit särskillt bra i natt, sitter oh gäspar och känner mig allmänt seg i hjärnkontoret men det tar väl sig så småning om. Har ätit frukost och socialiserat allihopa en stund på förmiddagen och nu återstår det och se vad dagen har att erbjuda. Vad ska ni hitta på?

Ska börja röra på mig, vi hörs senare :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser gott ut :)

2009-09-26 @ 19:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!