På persiskt vis


Gårdagens bio blev en succe.
För att vara en svensk film var den helt klart i toppklass.

I vanliga fall hade man börjat fundera på refrängen när eftertexten börjat rulla men nu hade vi istället hela kvällen framför oss då vi var tvungen att gå på en tidigare föreställning.

Planen var nu att testa det nya mexikanska stället "Tapa Chula". Problemet var bara att hitta det först hehe. Efter att ha ringt eniro efter adressen hittade vi så småningom rätt. Väl inne så var det dock fullbokat. Ändå syntes inte en själ till men vad kunde vi göra. Bättre lycka nästa gång!

Istället åkte vi vidare till ZAN, en restaurang med inslag av persiskt som vi heller inte hade provat tidigare.

ZAN

Mätta och belåtna åkte vi hem till Tero och Cenitha för ytterligare kvällshäng innan vi tillsist åkte vidare hem till sängen.

 

Idag däremot är det lugna söndag. Har inte gjort många knop sedan uppstigning men vi får väl se hur dagen artar sig. Pappa ringde precis och frågade om jag var sjuk när jag inte bloggat någonting men here it comes ;-)


På återseende folks!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!