Skynda skynda!!


Sitter med handduken runt om mig och försöker samla nya kraft för att göra mig i ordning efter en härlig dusch. P är och kollar på bil med Pierre eller hur han nu stavar sitt namn :-P Är inte riktigt säker. Hur som helst så kommer nog Sussi, Janne och Alicia till Luleå idag för att lämna in deras nyköpta Rolls-royce på verkstaden för att få insatt en motorvärmare. Jag och P måste också göra samma. Vi väntar ihärdigt på att Sven ska ha tid, helst innan det är för sent och kölden sätter i. Brrr. Längtar inte tills man måste skrapa rutorna för att åka till jobbet. Annars kan frost vara väldigt fin, som glittrigt täcke över marken. Men just nu njuter vi fortfarande av lite sol och värme eller vad säger ni?  :)

Har samtidigt som jag skrivit suttit och knaprar i mig snart en hel förpackning med sockerärtor hehe. Ja,jag vet inte riktigt hur det kommer sig. Jag skulle bara ta några stycken men så kände jag plötsligt hur jag började sleva istället. Fräscht och gott!



Ska fortsätta göra mig klar för nu kom precis P in genom och säger att jag har bråttom så nu får jag skynda mig!

Vad ska ni hitta på idag?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!