Långfredag 2010


Hej hur har ni det? Här är det fint. Vaknade kring halv tio på morgon, utvilad och förväntansfull på vädret utanför som tyvärr visade sig vara tunga gråa moln, suck! Det hade varit så mysigt med lite frilufsliv men då är solen nästan ett måste.

Istället låg vi och drog oss i sängen och hade inte alls särskillt brottom. Nu har vi avnjutit en härlig frukost. Ja en sån där lite lyxigare variant så här långfredag till ära.


Igår var vi bjuden på middag/fest hemma hos gamla vänner men orken fanns inte för att åka iväg så vi tog det bara lugnt istället och tänka sig påskharen hade kommit några dagar tidigt i år ;-P

Påskägg


Nu däremot ska jag försöka ta till vara på dagen. Ser ut att ha ljusnat lite ute så förhoppningsvis så spricker det upp ytterligare. Annars får vi se vad dagen har att erbjuda.

På återseende. Och GLAD PÅSK på er!




Kommentarer
Postat av: Sinne

Nu är det soool! Vi ska ut på promenad snart :)



Hur mår du? Och vad ska ni göra nu under påsk? Jag tycker vi ska styra häng nån dag! T är ledig tills tisdag :) Visst är P också ledig?

2010-04-02 @ 14:45:28
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Marie

Är övertygad om att påskharen kommer hit med :-P

2010-04-02 @ 20:03:49
Postat av: Sara

Haha vad praktiskt med en mamma som går att flörta till sig nybakt av! I och för sig tycker jag det är rätt kul att baka, är diskandet efteråt som jag tycker är himla tråkigt! Nu brukar faktiskt Robert hinna diska innan jag gör det, han tål inte att grejer står framme på diskbänken medan jag kan ta det efter några timmar. Praktiskt för mig!



Jaa kolla nu med vattengympan! Jätteskönt! Kommer aldrig haft så dålig kondis som när jag ska in på förlossning, så varje liten grej känns fantastisk hehe. Finns en till på city rehab som jag tänkt prova, billigare för studenter så passade mig perfa. Men inte blivit av och nu börjar det kännas lite onödigt att börja gå någon annanstans. Vet inte hur länge man pallar att gå, i och för sig har vi haft folk i gruppen som plaskat på trots två veckors övertid ;-)

2010-04-05 @ 10:49:20
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart håller hon hus!?

2010-04-05 @ 13:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!