Lilla spöket Laban


Jag lever! Mitt liv rullar bara på för tillfället, jag känner mig glad och lycklig om än jag kan önska att det sociala livet hade bjudit på lite mer ibland. Jag har inte haft samma ro att sätta mig här och skriva den senaste tiden, varav denna påskledighet. Varför? Ja, det vet jag faktiskt inte. Tidigare tänkte jag hela tiden på det jag kunde blogga om men nu kommer det inte lika naturligt längre. Det är helt enkelt annat som kretsar i mina tankar för tillfället. Men trots detta så ska jag göra mitt bästa för att göra lite update här.

Känner mig taggad att vända den gånga helgens onyttigheter till det motsatta om än det kanske inte är läge för någon bantningskur precis. Jag känner på mig hur morgonens fibrer ger sockret en omgång  och gör gott för magen :-P

Vidare så beter sig laptopen allmer obalanserat och jag fruktar för dens överlevnad. Det blir blåskärm med jämna mellanrum, suck! Tanken att måsta köpa en ny grämer mig för jag är på tok för beroende för att klara mig utan. Tänk om den ger upp!? Ska man verkligen behöva stå ut med att vänta på att hitta en ny!?

Sist men inte minst måste jag visa er Labankittet som kom hem förra veckan innan det är dags att bege sig till duschen. Den lilla plastboken har dock ingenting med saken och göra egentligen, hehe. Det var rena slumpen att det också var en Laban :-P Har länge varit ute efter en sån men inte hittat någon. Är perfekt att kunna skölja av efter det att bebis försökt äta den till mellanmål.

Laban

Från topp till tå


Men nu duschen. Ta hand om er!




Kommentarer
Postat av: Linda

Å dom e så söta :)

2010-04-06 @ 13:45:49
Postat av: Jessica

lite roligt har vi hunnit med iaf :) fast tiden går alldeles för fort :P

2010-04-06 @ 17:50:00
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Sinne

Skönt att bara ta det lugnt! :)



En windstopper, det är en sån där tunnare overall som är vindtät, med fleece utanpå typ.



Jag hade tänkt svara i förrgår och säga att jag är frisk men helvetet kom tillbaka 10 gånger värre. Jag är riktigt jävla förkyld, får se om jag klarar dagen själv. Förhoppningsvis är skiten ute ur kroppen sen, har ju varit småförkyld länge.



Åh så söta små saker :) Herregudarnas, tänk vad liten bebis kommer vara. Klara kommer ju se ut som en jätte haha :P

2010-04-07 @ 09:58:15
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Sinne

Ja det har du ju rätt i , det får inte bli för mycket ta det lugnt. Men du SKA ju ta det lugnt nu när du är gravid :)



Joo dom är fina, och från polarn. Kostar lite men hon kommer snart sitta i vagnen så då behöver hon ordentliga kläder. Vi har köpt en stl större så hon kommer kunna ha den till hösten också, perfekt! :)



Jag kommer nog aldrig bli frisk tror jag? :( Jaa när jag är frisk då skaaa vi hänga! Alldeles alldeles för mycket snack och lite verkstad nu! Hörde att ni hade tänkt komma förbi i söndags. Tur att jag inte var hemma eftersom jag blev dödssjuk i måndags, så ni inte blev smittade!



Haha ja tänk att vi också varit så små. Helt otroligt! Och det går SÅ fort. För någon dag sen när Klara låg i sin säng och sov slog det mig hur himla stor hon är. Tur att jag får snooosa lillbejbis i sommar :D

2010-04-07 @ 12:12:39
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!