Middagsbjudning


Igår blev det inget bloggande. Det fanns helt enkelt ingen tid för det.

Så fort jag vaknat till liv begav jag mig på stan med Kerstin i ett par timmar och när jag väl var hemma var det dags att förbereda maten för kvällen då Andres och Sofi skulle komma förbi. Fläskfilen skulle marineras, salladen skulle hackas, tzatzikin skulle göras, gratängen skulle i ungnsformen och efterätten skulle fixas. Allt detta med förhoppning om att hamna i andra andningen då jag inte vågade sätta mig då det kändes som om två tegelstenar hängde i vardera ögonlock. Zzz!

Mycket riktigt dröjde det inte länge innan det kändes som om man fått i sig något starkare uppåtchack och allt gick av bara farten. Gästerna kom och maten smakade fint. Kvällen blev med andra ord lyckad.


Idag däremot känns det inge vidare. Har legat och plågat mig med genomgående värk i timmar. Skuldrorna känns som om dom vore i tusen delar, nacken och axlarna gnager och armarna och händerna värker för omväxlingskull dom också istället för att vara bortdomnade, suck!

Ett steg framåt och ett tillbaka. På återseende!




Kommentarer
Postat av: Sinne

Åhh attans! Men jag håller tummarna för er. Man vet aldrig. Vi hade kontrakt på lägenheten där när vi flyttade till stan och jag tror vi stod 6a i kön och helt plötsligt var vi 1a!



Jaa deras randiga kläder är jag faktiskt inte så förtjust i. Visst är dom fina men då kan jag lika gärna köpa randigt på lindex för en mycket billigare peng! Men deras klänningar.. Åååååh så fina :)



Det låter bra! Jag tyckte det var så skönt när jag började känna henne, så man visste att allt var ok. Fast det är det ju oftast ändå, men jag oroar mig ju för allt, hela tiden.



Ja nu är hon dopad! Vi hade tänkt bjuda vänner först, bara de närmsta. Naturligtvis stod ni på listan då! :) Men sen kom vi fram till att bjuder vi den och den måste även den få komma. Speciellt bland mina vänner. Tjejer du vet haha. Och då hade vi blivit hur många som helst till slut.



Jag börjar bli kryare nu, hostar och snorar lite. Jag ska säga till T att vi måste faktiskt ses, men jag vill bli helt frisk så jag inte smittar er. Klara har snorat lite idag men jag ber till gudarna att hon inte blir sjuk igen. Då lägger jag mig ner och dör, jag känner mig helt isolerad hemma :(

2010-04-10 @ 21:36:59
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!