Värre innehållsfattigt


Är det idag. Inga påhitt ur huvudtaget. Tiden går i slowmotion om än jag inte är så rastlös som jag trodde att jag skulle bli. Det är drygt 3 timmar kvar tills P trillar in för dagen. Då ska det minsann bli kvällsmys!

Vad har ni för er? Här går tv:n och datorn varm men vad gör man när tvtablån inte har något kvar att erbjuda och när man har surfat runt, läst bloggar, kollat mail och annat ett flertal gånger? Ja, det blir aningen enformigt!

Banankock


Jag funderar på och sätta mig och klura ihop en matlista till den kommande veckan. Man kanske skulle börja göra det som rutin så man slipper fundera. Just den eviga frågan - Vad ska vi göra för mat idag kan minst sagt göra mig tokig. Den dyker självklart upp när man är som mest hungrig och tröttast. Kanske är det någon som har någon kulinarisk rätt att bjuda på? Något som inte är allt för tidskrävande och avancerat. Det är alltid kul att utveckla sin meny lite :)


Ni får ha en fortsatt trevlig lördag!




Kommentarer
Postat av: Maria

Känner igen problemet. Olika pastarätter är alltid gott!

2010-04-24 @ 17:44:56
Postat av: Fian med ananas

Varma mackor ;)

2010-04-24 @ 19:06:45
Postat av: Jessica

Jo ibland behöver man verkligen förnya garderoben...



Vad ska jag säga om utställning.. för Diezel gick det väl inge lysande. han åkte på en 2a men han uuppförde sig okey.. Däremot hans mamma blev Bästa Veteran med CK och sen 4.jde bästa tik med CERT ;) och dom små gick rätt bra åxå Zack och Fame fick 1.a med CK och Leo 1.a med HP och uppfödargruppen blev 1 med HP så trots allt en brA dag ;)

2010-04-24 @ 20:29:03
URL: http://wearisome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!