Kul Jul


Morgonen började med svidande ögon och stapplande steg, precis som vanligt nu för tiden men så möttes jag av ett flertal gulliga post-it lappar. Först ovanför skötbordet, därefter på Emilios matstol och sist men inte minst på datorn.

Loveyou


Det är konstigt att något så litet kan betyda så mycket, att man kan bli glad över lite tusch på ett papper. Det behövdes verkligen. Vad vore livet utan min underbara sambo, min stöttepelare. Jag älskar dig också!

Hela morgonen gick jag med ett leende på läpparna. Lapparna fick sitta kvar eftersom jag inte alls hade något emot att se dom igen.

Kring 9.30 mötte jag upp Carro och Neo för en promenad, en skön och trevlig sådan. Vi planerar hårträning till efter jul och nyår. Det är verkligen på tiden att bli av med dom återstående gravidkilona!

C,N&E

Carro, Neo & Emilio


Dagen som hittils hade varit kanon gjorde en totalomvändning på nytt då P ringde från jobbet och hade fått reda på vad lagningen av bilen kommer att kosta. Det värsta som kunde hända har hänt. 28 000 (minus arbete) så i slutändan landar det på över 30 000. Pengar som vi absolut inte har i bakfickan. Behöver jag säga något mer än GOD JUL? Drömmen om att kunna åka iväg någonstans gick genast i krasch :( Svordomsramsan är lång men jag besparer er den lästiden. Som om det inte vore nog.

På återseende!


Update: Hittade 2 st post-it lappar till :)




Kommentarer
Postat av: Sinne

Ja absolut , nu MÅSTE vi ses!! Tyvärr är ju då Klara apförkyld just nu men hon blir väl förhoppningsvis frisk snart. Så tajmat, jag tänkte förra veckan att det är superlänge sen vi var sjuka och naturligtvis blir hon sjuk nu :( Hoppas hon är lite kryare på julafton bara.



Men vad sjutton, vad har hänt med bilen!?

2010-12-21 @ 14:29:24
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Vad gullig han är Petter :)



Men shit!! Vad är det som är trasigt på bilen?? Det måste ju gå in ngn försäkring på det där! Fy så trist =/



Jo det var gott med julbord :) men jag tycker egentligen inte att man behöver äta så mkt julmat före julafton! Man kommer ju att äta hur mkt som helst på julafton och sen mellandagarna! Andreas vill börja redan nu med julmat här hemma, men jag säger prompt nej!

2010-12-21 @ 16:03:28
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Nå va gulligt med lappar. Hihi sånna vill jag också ha.



Jobbig utgift :/

2010-12-21 @ 16:24:04
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Ja det var ju verkligen surt =/ ni får köpa begagnade bildelar, då blire billigare!



Idag har vi stått och rullat köttbullar :D 2,2 kg köttfärs! MEN det blev ju inte alls så många köttbullar som jag tänkte mig :P kanske måste göra en omgång till! Sen så funderade jag om jag skulle göra lite julgodis nu, men Andreas ids inte hjälpa till och då ids jag nog inte göra ngt :P Varför måste jag slava med det och han bara ha nöjjet att äta det? :P Vad har ni hittat på?

2010-12-21 @ 16:56:30
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara

Neeej vilken ovälkommen julklapp!! Jag som precis skulle skriva angående förra inlägget att jag verkligen tycker ni borde fara iväg över nyår och samla energi. Kanske får pengar i julklapp som ni kan unna er en "sista-minuten", om inte annat till någon av grannstäderna? En liten tröst angående mörka ringar är att det inte syns, såg jättefräsch ut i söndags och med snygga strumpor också (glömde säga det)! Jag orkar inte ens sminka över längre, hur förtappad är man inte då? Men önskat mig nytt smink i jul/födelsedagspresent, kanske får en nytändning :-)



Vilken tur att du har en förstående sambo som vet hur han ska ge dig energikickar och få dig att gå omkring med ett leende på läpparna!

2010-12-21 @ 19:56:45
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!