Julen i bilder


Då var julfirandet över och den sista tuggan julmat är svald för i år. Sammanfattningsvis har det varit snabbt förbipasserade men mycket trevliga dagar. Roligast av allt har självklart varit att fira Emilios första jul, vår första jul som familj :)

Julkollage

Julkollage2

Julkollage3

Julkollage4

Som ni märker har kameran gått varm

Men nu lämnar vi julen bakom oss och riktar in oss på vad som komma skall. Det nya året närmar sig med stormsteg. En mindre sammankomst är inplanerad på nyårsafton. Frågan är bara vad som ska stå på meny? Tidigare år har verkligen både hjärta och själ lagts ner i allt från duktning, mat, dryck och andra påhitt men i år har vi sagt att det bjuds på en lightverson. Större festligheter orkas tyvärr inte med för tillfället.

Men nu vänner ropar sängen. Natti,natti!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina bilder :)

2010-12-28 @ 09:09:25
Postat av: maria

ja men de är bra att tomten kunde stanna hos er :) hehe. nåja nästa år måste väl tomten stanna här med då är ju Maija 2 år så.

I veckan händer inte så mycket, måste plugga en del.. Men det går såå segt just nu. Och på torsdag blir de läkarbesök och förhoppningsvis ta bort gipset, eller det är ju planen så ja hoppas benbitarna läkt ordentligt nu så ja kan gå ner till stallet och göra allt jälv snart :D Vad händer för dig i veckan då?

2010-12-28 @ 13:01:19
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Karro

Han är så jäkla söt. Jätte fina bilder!

2010-12-28 @ 22:25:43
Postat av: maria

Nä, jag är inte å sugen att göra saker för allt är så omständigt. Menmen så är de väl ibland :) Ja jag hörde att ni hade de kallt där uppe. Fast vi hade också här för någon vecka sen riktigt kallt. Vet int vad de är nu men tror inte de är jätte kallt.

2010-12-29 @ 09:57:57
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Carro

Ja men precis, han hostar till och från, så ja vet inte om han åker på nå nu eller inte.. Har själv lite små ont i halsen så vi ser ju :)

2010-12-29 @ 10:35:54
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Ja det hoppas jag också, :) nja vi blir nog bara hemma det verkar ju vara såååå jäkla kallt ute. :) Vad gör ni idag då?

2010-12-29 @ 10:52:13
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!