Nyårslöfte


Jag förespråkar egentligen inte nyårslöften eftersom det är väldigt få som lyckas hålla dem. Jag minns knappt när jag avlade ett löfte senast om jag någonsin har gjort det. Men någongång ska vara den första. Nu jävlar! 2011 ska bli mitt år.

Dom återstående gravidkilona ska bort plus några till. Jag måste sluta skjuta upp kampen och istället ta tag i den. Det gäller att bestämma sig. Jag tror att jag innerst inne är rädd för att misslyckas och att falla på eget grepp. Att sätta alldelens för höga krav på mig själv, mål som jag inte når och istället bli besviken. Men jag måste försöka. Det blir inte lättare ju längre jag väntar, snarare tvärtom.

Motivationen är för tillfället på topp och jag känner mig riktigt taggad för att komma igång, det är nästan så att jag längtar men jag är medveten om att motivationen inte alltid kommer att vara så tydlig och att vissa dagar blir tyngre än andra. Det är inte alltid lika kul och fantastiskt men jag antar att det hör till. Jag måste försöka skapa rutiner som förhoppningsvis gör det lättare.

En sundare livsstil med minst en timmes promenad om dagen, bättre kost och en uppställd motionscykel i vardagsrummet, det är min plan.

Ska ni avlägga några löften i år?




Kommentarer
Postat av: Carro

Det kan du lita på, samma som du ;) jag är också riktigt taggad. hehe

2010-12-29 @ 14:43:14
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att ha bestämt sig. Själv borde jag kanske också ge ett liknande löfte :P

2010-12-29 @ 18:10:23
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag har samma som du! Även om det bara är 2 kilon som är kvar, så är det ändå mitt löfte! Har ju haft dom här 2 kilorna nu flera månader och dom verkar inte gå bort =/ sen när jag gått ner dom 2 kilorna, så vill jag behaålla vikten och kanske gå ner 1 eller 2 kilo till! Jag måste börja träna mkt mkt mera! Det är så synd att vi bor 8 mil ifrån varanda, annars hade vi kunnat träna tillsammans!

2010-12-29 @ 19:05:06
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Carro

Ja alltså vi är ju som friska, Neo hostade nästan ingenting igår på dan och inatt :) dock snorar han lite och mitt halsont är samma som förr, pytte lite ont i halsen då jag sväljer just på morgonen men sen återgår det till det vanliga igen :)

2010-12-30 @ 08:06:07
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: maria

Jag tror att han trivs här faktiskt, han är då mycket lugnare inne och håller inte på att leva om så mycket längre. Men han har fått för sig att man ska tjafsa när man leder honom, men de brukar vara så typ varje vinter så de är inget ovanligt, så kom han på att i sin hage finns de ingen el på vintern så han hängde över tråden, SUCK! Så nu får han stå i en mindre hage närmare stallet som de finns el runt. Men just nu är han lite sur på mig, så ja vet inte vad han tycker, haha.

2010-12-30 @ 09:20:58
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!