Morgonmys


På morgon har jag och Emilio haft adventsmys med tänt ljus till morgongröten. Jag måste medge att jag har gett upp hoppet om att hitta ett fat att ha under blockljusen. Igår drog jag lite tjurigt fram ett vanligt bordsungerlägg och satte under för att ur huvudtaget kunna tända ljusen och nu så här i efterhand tror jag att jag faktiskt struntar i att försöka hitta något fat/bricka. Lite annorlunda kanske men spela roll!

Adventsljus


Igår var vi en sväng till Sofi och Andres och glöggade vilket var trevligt om än vi fick avrunda kvällen då Emilio blev trött lite tidigare än planerat men,men. Glöggen och pepparkakorna smakade bra och sällskapet var nice så vad annat kan man begära?

Idag är det riktigt skönt väder så Emilio sover ute i vagnen. Jag har precis lagt på efter att ha surrat med mamma i telefon som egentligen skulle ha kommit hit och hälsat på idag men som tyvärr har börjat känna sig lite krasslig och hit välkomnas inga smittor hehe. Nä skämt och sido så får vi hoppas att hon blir frisk snart, det är länge sedan Emilio har träffat sin mormor och morfar nu.

Det lutar åt en härlig långpromenad efter lunch. Andas in frisk luft i lungorna, rensa tankarna och bara må bra. Vem vet, jag kanske traskar in till stan!?

Men nu soffan en stund. Take care!




Kommentarer
Postat av: Anna

Äh skit i fatet, jag tycker det ser fint ut med bordsunderlägget :-P

2010-12-01 @ 11:43:53
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Knut tackar! :D jo visst går tiden fort! Snart är det Emilios tur :D



Vad trist att det inte går så bra =/ här gåre lite bättre, idag sov Knut 1 timme och 15 minuter. När han började prata tänkte jag först att han sovit alldeles för kort tid! Men sen kolla på klockan och såg hur lång tid gått! :D får hoppas att Emilio blir bättre på att sova inne på dagarna!



Idag har vi bara en slappardag! :P tänker inte gå ut genom dörren idag :P bara sitta och se på tv! Och mamma ska komma förbi sen med pizza ;) vad hittar ni på?



Tycker att din adventsljusstake är fin :D fast det finns risk att sterain rinner ut på underlägget!

2010-12-01 @ 14:34:19
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Carro

Ni stod i smedjan :) haha



Jaa jag överlevde igår, fick ingen magsjuka och förhoppningsvis fick jag det inte idag heller :)

2010-12-01 @ 19:59:30
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!