Då var det bättre..?


Nu var det drygt en vecka sedan jag printade ner några rader- IGEN! Jag har verkligen varit en usel bloggare på sista tiden men dagarna går i en ruskig takt. Jag förstår inte vart tiden tar vägen..? Man hinner bara stiga upp så är det snart dags och lägga sig igen.

Som ni säkert förstår så styrs dagarna av en viss herre här hemma men jag kan inte skylla den dåliga uppdateringen på honom, inte den här gången, utan snarare på den dåliga energin efter att ha insjuknat av en andra och mycket värre mjölstockning än tidigare, SUCK!

Feber, frossa, värk i kroppen, ångest, ont i brösten, trött, huvudvärk - ALVEDON - Svettas, må bättre en stund, pumpa, och så tillbaka till ruta ett igen.

Ja så har dom senaste dagarna sett ut. Det har varit hemskt. Som tur är så verkar det gå åt rätt håll igen då formen är mycket bättre. Rodnaden på brösten är nästan borta och dom är inte lika spända och knöliga längre. Febern har också tackat för sig, tack och lov!

Jag överväger att trappa ner amningen så att man kanske hittar sig själv igen, börjar må bättre och slipper all smärta och strul i fortsättningen. Jag vill återfå orken som inte finns och ha energi för gossen. Tar tanken emot..? Ja absolut, jag vill amma men inte till vilket pris som helst.

Kul

Det här fick man plötsligt se när jag tittade ner för ett par dagar sedan,
kanske kan jag ta det som ett tecken. Fuck i amningen :-P


Ha en fortsatt trevlig kväll!




Kommentarer
Postat av: sara

gossen brås ju på farmor, det ser man ju direkt.

2010-07-15 @ 23:34:41
Postat av: Lisa

Haha grym unge :-P

2010-07-16 @ 15:15:41
Postat av: Josse

Låter bra att du mår bättre igen! Rolig bild hehe

2010-07-17 @ 18:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!