Sconesfrukost


Ja, tro det eller ej men på morgon steg jag upp just innan halv nio då det var färdigsovet och begav mig in mot köket för att baka scones. Det kan jag säga inte hör till vanligheten men jag tycke att vi kunde var värda en frukost i lite lyxigare slag så här dagen innan jag åker. Det visade sig vara ganska kul till och med. Snabbt, gott och enkelt, sånt gillar vi!

Tanken var att jag skulle smyga in med allt på en bricka till P som fortfarande låg och sov men så långt hann jag inte så det fick bli lite mys framför tv:n istället. Och gissa om vi blev mätta!? Visade sig bli riktigt maffiga bullar. Är inte varje dag men börjar dagen med matkoma. Pjuuh...!

Till efterrätt blev det färsk annanas och lite skivad kiwi. Mycket gott!

Sconesfrukost


Nu en frukost senare är det dags att kila ner till tvättstugan för att slänga i en maskin. Därefter blir det lite packning och annat.

Ha det fint allesammans!




Kommentarer
Postat av: Sara

Såg nu att jag missat att svara, skrev ett inlägg precis samtidigt som du kommenterade inlägget före! Jo lite får dom allt tåla. Även om Robert tycker det är skönt när bebis kommer så jag inte är så sällskaps- och aktivitetssugen när han kommer hem ;-) Men vi får allt se det, kan mycket väl tänkas bli tvärtom haha. Varför hade du inte kunnat jobba tidigare? Är det illamående? Själv vette tusan där från början, missade i princip alla lektioner (tur att jag hunnit börja plugga) då jag bara mådde illa. Blev liiite bättre när jag låg ner så spenderade dag som kväll i soffan, varvat med spring till toan. Huuh, tur att det gick över.



Åh vad mysigt med sconesfrukost! Uppskattat kan jag gissa, även killar gillar lite omtanke och romantik.

2010-03-11 @ 15:34:39
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh så mysigt med lät :) Alltid gott med hembakt

2010-03-11 @ 20:47:04
Postat av: Sinne

Ja det är tur det så du får sova ordentligt nån gång. Jag drömde så sjuka drömmar så en gång klev jag upp till T som låg i soffan med tårarna sprutandes. Fy fan vad cool jag är :)



Hmm, jag vet inte riktigt faktiskt? Men den känns som bättre upplagd på något vis. Den gröna är typ lite stelare eller hur jag ska förklara, inte lika gullig som den. Den här har typ som registerflikar med olika teman och sen finns det dikter och lite sånt. Och för varje kapitel finns det en hård mapp som, där man kan spara saker. Fan vad svårt det är att förklara! Den finns säkert på nån bokhandel där nere, annars får du kolla våran :)



Köp lite till dig själv nu också, det är du värd! :) Det blir inte så mycket av den varan sen kan jag lova, då köper man bara bebiskläder.



Det blir ju lite tjorvigare med barn ja. Men det är då bilsemester is the shit! :) Haha



Idag har T och hans pappa fixat listerna heela dagen så nu är dom målade och uppe! Och jag har inte gjort nåt, fick feber helt plötsligt :( Vad har ni gjort då? Värsta mysfrukosten ju! :)



Ha det så superbra i Gbg nu och hör av dig när du kommer hem så ses vi då! :) Klara skickar en virtuell puss till dig!

2010-03-11 @ 22:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!