Senaste inköpet


Nu har bebisbubblan tickat ner till tvåsiffrigt. Den riktiga nedräkningen har börjat :) Vem är du som gömmer dig där inne?

b



Värken är inte bra men betydligt bättre idag. Det har varit ett par jätte jobbiga dagar så nu hoppas jag verkligen att den ger med sig lite. Det suger verkligen ur alla engeri. Men nog om det.

Har nu fått hem den efterlängtade overallen som jag skrev om för några veckor sedan om ni kommer ihåg. En vindtät sommaroverall till bebis. Det tog aningen längre tid än väntat pga isläget, haha.

Overall


Tyvärr var dom inte riktigt de färger som jag hade hoppats på. Det kan verkligen skilja sig så otroligt mycket från bilder till verkligheten. Hem kom i alla fall en limegrön sak. Har varit så otroligt svårt att ur huvudtaget hitta någon som både är tunn, vindtät och praktiskt så nu ska jag känna efter här hemma i ett par dagar hur det känns och i värsta fall så får jag lämna igen den.


Vad har ni för planer så här en söndag?




Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken snygg overall, vart har du beställt den ifrån? Vi har börjat fundera vad vi ska ha för kläder till liten (vad har bebisar för yttersommarkläder?!), är ju beräknade till 23e maj. Rätt stor skillnad om h*n bestämmer sig för att kika ut början av maj eller början av juni ;-)



Jobbigt med värken! Men om det blir olidligt och du känner att du inte kan ta hand om barnet borde väl Petter kunna vara hemma några dagar samtidigt? Att han får föräldrapenning och du sjukpenning, eller hur det nu blir. Har för mig det ska gå att lösa på något sätt, samma om jag som mammaledig skulle få magsjuka eller 40-graders feber...



Jag tror det är en pojke. Trodde vi båda från början men vid v 19 blev vi osäkra, varit det fram tills för ett par veckor sedan men nu har jag börjat tro på kille igen! Ni då?

2010-03-28 @ 12:13:45
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Terese

Läckert med grönt. Så där lagomt unisex.



Skönt att värken är bättre idag!

2010-03-28 @ 13:00:00
Postat av: Jessica

jag var ju tvungen att göra ngt drastiskt :P

2010-03-29 @ 08:35:32
URL: http://wearisome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!