För det är ingen vanlig dag...


...För det är alla pappors dag hurra hurra hurra!

Vi har haft lite farsdagsmys här på morgon och det tänkte vi fortsätta med dagen lång. P fick en halvt uppäten present av Emilio vid uppstigning och lika glad var han för det. Smaka måste man ju få göra.

P&Emilio


En bild på mina favoritkillar. Tänk att det inte är så länge sedan Emilio var så där liten



Emilio har badat och sover nu sin förmiddagslur medan jag och P har myst ner oss i soffan för att se Disney dags. Bumbibjörnarna har precis slutat hihi. Till frukost äter vi godis som blivit kvar sedan tidigare- Ja sa jag inte det, vi har farsdagsmys. Idag får vi äta precis vad vi vill för att sedan ta igen det med att inte äta några onyttigheter fram till jul. Det har vi tagit hand på.

Efter lunch ska vi åka iväg på några ärenden och därefter ska vi kika förbi P´s föräldrar för att säga grattis till P´s pappa. Min däremot får inget besök utan ett telefonsamtal här på en stund. Jag hejdade mig när jag tänkte ringa för närmare två timmar sedan ifall han tar sovmorgon på morgon.

Ikväll fortsätter vi myset här hemma med tända ljus och en god middag som jag planerat men nu ska jag studsa in i duschen.

Hoppas ni får en bra farsdag och söndag!




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Aaa har inte haft tid att svara! Plus att jag glömde bort igårkväll :P



Visst äre typiskt att Knut skulle sova hela natten när jag inte var där! Men barnmorskan sa när jag var på efterkontrollen, att Knut inte känner bröstlukten och därför inte vaknade :P men det tycker jag låter konstigt :P



Natten mot fredag så vaknade han en gång och då vaknade jag oxå :P huset är ju inte så stort och gästrummet är ju rakt nedanför sovrummet, så jag hlrde när Knut vaknade :P plus att jag hörde när dom steg upp! Så jag sov inte så superbra :P



Har blev det scones frukost till Andreas :D vi ska strax iväg till min pappa och äta lunch och sen drar vi vidare till Andreas pappa :) hoppas att ni får en trevlig Fars dag där borta i Lule!! :D

2010-11-14 @ 11:09:46
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!