Sömnlöst


Som rubriken säger så har det inte blivit mycket sömn i natt. Emilio har sovit oroligt och jag har haft allmänt svårt att somna om mellan hans gnäll. Jag har varit spänd i kroppen och inte kunnat slappna av - suck. Jag hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt gossen fick för sig i natt så att inte smekmånaden plötsligt är över. Någon som har fått problem på nätterna efter att ni bytt ersättning? Vi håller nämligen på att vänja över Emilio till den från 4 månader och tanken slår mig givetvis efter att ha hört av en tjej att deras flicka blev som förbytt. Jag håller givietvis tummarna på att det var en skräckhistoria. Nå ja.

Fredag idag nä till och med lördag. Herregud vart tog gårdagen vägen? Den måste ha gått snabbt trots att P jobbade sent. Jag och Emilio var och plogade snö med barnvagnen för jippi va bra dom håller undan snön som har kommit- NOT! Jag hoppas dom skärper sig så att dom inte får för sig att man ska plöja sig igenom hela vintern för då kan det bli jobbigt.

Mina killar ligger och sover. Den aning skäggigare i sängen och den andra ute i vagnen. Jag hade önskat att den omtalade stämningen hade infunnit sig men icket. Bättre lycka nästa gång. Nu ska jag surfa vidare.

Ni får ha en fin lördag!




Kommentarer
Postat av: Sinne

Byter ni successivt eller har ni bytt allt på en gång? Det är ju mer järn ju högre ålder..



Men, det är nog förhoppningsvis en engångsföreteelse att han sov dåligt! :) Man behöver nog lite dåliga nätter ibland för att uppskatta dom bra :P

2010-11-13 @ 19:20:24
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Frida ♥ Mamma till Haylie

Enda skillnaden på 1an och 2an är att 2an har mer järn, iallafall i NAN. Haylie har alltid haft bråkig mage och varit hård i magen från start, men det blev ännu värre efter att vi böt till 2an. Hon fick magknip i några sekunder, då och då, i en vecka kanske, sen var hon som vanligt.



Hoppas att det bara var en engångsgrej! :)

2010-11-13 @ 23:14:19
URL: http://bigmamaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!