Duktig pojke!


I natt har Emilio sovit en hel natt utan ett enda nappinstopp för första gången. Kanske var det gårkvällens bad som tog knäcken på honom? Tyvärr har det inte inneburit en hel natts sömn för min del då både varven i sängen och toalettbesöken har varit många.

Jag har myst ner mig i soffan för lite tv. Emilio sover ute i vagnen. Därefter lunch och ett tredje försök med palsternacka då det gick bättre igår.

Få se vad dagen har att erbjuda. Jag funderar på att offra dagen till att göra INGENTING. Det skulle vara så skönt att ta det lugnt då en envis trötthet har hängt över mig dom senaste dagarna. Ladda upp batterierna lite.

Men nu ska jag dra upp filten under näsan, placera huvudet på kudden och bara vara en stund innan Emilio ropar. Take care!




Kommentarer
Postat av: Carro

okej, ja men visst var det gott iallafall? =)



Nä vi är faktist inte på växhuset idag, ides inte. :) Det går ju magsjukor osv och vi ska på begravning på fredag så jag vill inte riskera att bli smittade =)

2010-11-22 @ 13:01:27
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Vad skönt att han sov en hel natt utan att behöva putta in nappen!! :D alltså jag har ju oxå problem med att somna på kvällarna! FÖr att jag ska somna, så lyssnar jag på ljudböcker! Ibland lyssnar jag 30-45 minuter innan jag somnar, men ibland bara 5-10 minuter! Men har jag inte ljudboken, så kan det ta flera timmar innan jag somnar =/



Alltså Andreas hoppade på den tidigare bussen iaf! Jag ringde till honom när jag var påväg ner på stan och så sa han att han stog och vänta på bussen och jag sa att det var ju 2 timmar kvar innan den skulle gå! Men då sa han att han smet från jobbet! Haha :D synd bara att jag skulle nerpå stan då och träffa emelie och hampus, annars hade vi kunnat komma till lule idag!

2010-11-22 @ 15:53:20
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!