Nytt


-13 grader är det i Luleå på morgon. Kallt men ändå inte. Man vågar inte klaga på hälften av vad det kan bli. Usch jag gruvar mig redan och vintern har knappt börjat. Tänk vad skönt det hade varit att åka till varmare breddgrader, mysa i värmen, må bra och ligga under parasoll, det ni! Det hade inte varit dumt.

Emilio sover ute i vagnen. Idag bäddade jag ner honom i hans multirandiga åkpåse för första gången som han fick av sin farmor på dopdagen.

Åkpåse


Och på prat om dop, ledsen att jag inte har lagt ut bilderna jag lovade ÄNNU. Vi har nämligen inte fått dom av han som fotograferade. Börjar känna mig aningen less på att vänta nu... Men så ligger det till i alla fall.

Har jag sagt det!? Jag kunde inte låta bli att köpa skotermössan som vi provade här om veckan som var för stor. Jag ångrade mig när vi hade kommit hem och insåg att han visst behöver en sån tills dess att det blir ännu kallare, då han ska åka skoter eller sitta uppe i pulka och då har han förhoppningsvis även vuxit i den.

Mössor



Idag ska vi få besök av Sofia och Marina efter lunch, förhoppningsvis så nära Emilios lunchtid som möjligt så att han inte hinner bli för trött för att orkar visa sig från sin bästa sida hehe. För Marina blir det första gången hon träffar Emilio.

Men nu, dags att rotera, klä på sig och göra frukost. Ha det fint!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha så söt! Å vilken fin åkpåse :)

2010-11-24 @ 10:08:40
Postat av: Carro

Nää vilka fina mössor :) vars hittade du dom ?



Jo tandläkaren gick bra, dock har jag verkligen skräck för allt som heter tandläkare men jag var ju tvungen att fixa det. Tanden gick av helt och dom var tvungna att laga den .. :)

2010-11-24 @ 10:31:51
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: ma

Men så fina!!!!!!!Mormors pojke ser sååå cool ut, men det behövs förstås inte en ny mössa för att fixa det. Gullig , cool, och alldeles underbar är han alla dagar. Längtar så...

2010-11-24 @ 14:35:43
Postat av: Bror

Han ser lite skeptiskt ut till den blå :\

2010-11-24 @ 17:55:52
Postat av: lEmmal

hihi, som jag sade då vi stötte på varandra så är han dig upp i dagen Sandra. Så roligt att han på den första bilden är lik dig så in i bomben, och att man på andra bilden bara ser en liten Petter ^^,

2010-11-24 @ 21:45:02
URL: http://www.lemmal.devote.se
Postat av: PiaSandberg - MejasMamma

Var hittade du skotermössan? :)



Han är såå söt!

2010-11-25 @ 12:27:47
URL: http://piasandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!