Hoppet är det sista som sviker en


Jag skäms nästan att säga det men vi har fortfarande inte fått ordning på julen här hemma. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen? Tur att Emilio är för liten för att förstå att jag inte sköter mig. Jag hade nästan gett upp hoppet om att det skulle bli någon jul i år men igår hittade jag oss äntligen tre stycken julstjärnor på fot att ställa i fönstren. Jag köpte också en ljuskälla som ser ut som ett hjärta när man tänder den. Hittils känner jag mig ganska nöjd så då var det bara resten kvar.

Ljuskällor


Igår skulle Emilio egentligen ha fått sitt 5 månadersvaccin men dom ringde återbud på morgonen. Så jäkla typsikt! Jag har länge gått och gruvat mig eftersom att Emilio blev så dålig sist han fick sprutorna men tyckte att det skulle bli skönt att göra bort eländet men icket. Sen är jag väldigt nyfiken på vad vågen och mätstickan säger den här gången med tanke på att vi fick bakläxa sist vi var på BVC vilket känns som evigheter sedan. Så få se när det blir istället, hon skulle ringa på onsdag för en ny tid.

I helgen har jag gjort en laddning palsternacka och morotspuré och slängt in i frysen. Det känns skönt att ha gjort bort det för ett tag framåt. Då kanske det finns tid för julpyntandet istället hehe.

Men nu ska jag placera mig bekvämt i divanen och få en dos morgontv under tiden Emilio sover. Ha en bra dag!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillade hjärtat helskarpt!

2010-11-30 @ 15:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!