8 mil senare


Nu har vi äntligen landat hemma igen. Det går inte att beskriva hur skönt det var att ta på sig nattkläder och mysa ner sig i soffan. Borta bra men hemma bäst, inte sant!?

Det har varit en trevlig helg om än den samtidigt har varit lite tröttsam. Emilio har sovit jätte dåligt och vaknat och grinat massor under nätterna. Jag vill inte påstå att jag är utvilad. Jag hoppas verkligen att det blir bättre i natt då han får sova i sin egna säng. Han verkade också tycka att det var skönt att komma hem.

Igår var till Lisa och Knut och hälsade på, mycket trevligt! Klockan gick i turbofart och plötsligt hade vi suttit och surrat i flera timmar och det blev dags att bege sig hem till mina föräldrar igen eftersom att Emilio skulle äta.

Knut & Emilio


Knut & Emilio

Emilio & Knut :) Kan ni tro att det bara skiljer 12 dager mellan dom?


En kort stund därefter messade Lisa som egentligen skulle på tjejmiddag att hon inte skulle åka dit vilket slutade med att vi åkte dit igen för att göra henne sällskap för lite mat. Skräpmat stod på menyn, närmare bestämt pizza.

Väl hemma igen var det en trött gosse som snuttade i sig kvällsslurken och så småningom somnade för natten.

Jag och P var bjuda på inflyttningsfest, en fest som det visade sig att vi var alldelens för trötta för att ta oss iväg på. Bättre lycka nästa gång!

Men nu mina vänner ska jag dra mig tillbaka. Ladda batterierna inför morgondagen. Godkväll!




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Tack själv! Jag hare bara bra :D har ni kommit hem ordentlgt? Hoppas att Emilio får sova bra inatt! Knut får nog en dålig natt inatt oxå, han har hunnit vakna hundra gånger redan! Exakt samma som igårkväll! =/



FILMEN SÖG REJÄLT! Den var så b-ig så jag skämdes att se den! Den startade ganska bra, men sen gick det bara utför heeeela tiden!



Vi kommer att komma före lunch, om det går bra? :)

2010-11-07 @ 22:16:52
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Therese

Haha, jag såg att jag var för sölig, efter att jag postat inlägget men ides inte skriva om för Ronja ropade :)

Hantverksdagarna var jättetrevligt, tycker det är mysigt med mässor och marknader. Däremot fick vi såklart arga blickar för att vi trängde oss med en barnvagn i folkmassan (sjukt mycket folk) Gamlingar verkar tycka att man ska sitta hemma och uggla flera år bara för att man har småbarn...

Känner igen det där med ikea, det är nästan tur att det inte ligger i Luleå då hade man haft alldeles för mycket grejor!

Åh, jag vill också se din lilla kille, han är väl mindre för att han är för tidigt född? Hinner du träffas imorgon eller ses vi på babymassagen på tisdag?

2010-11-07 @ 22:20:50
Postat av: Anonym

Ja du det var lite skillnad på killarna haha

2010-11-08 @ 09:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!