Ljuva toner


Wihoo! I natt har Emilio sovit mycket bättre, tack och lov! Han vaknade inte förän halv 7, dock med ett nappinstopp men hallå!?... Det är ju ingenting!

Jag passade på att studsa upp ur sängen för att hinna duscha innan P skulle till jobbet och lyfte i samma veva över en pratglad unge till våran säng. Det är så roligt, det är precis så man vill att han ska vakna upp, pigg och glad oavsett om man ibland kan tycka att pratkvarnen sätter igång lite väl tidigt. Så har det inte alls varit i helgen då han hela tiden har vaknat upp och varit ledsen. Nå ja

Väl klar i duschen så möttes jag av två sovandes killar som så snyggt hade somnat om- vilka grisar, jag vill också tänkte jag och vände om in på toaletten för att föna håret. Därefter väckte jag P och sa att klockan var mycket med tanke på att jobbet väntade. Han kom in på toaletten utan Emilio som tydligen sov vidare. HALV ÅTTA slog gossen upp ögonen på nytt. Det kallar jag sovmorgon det.

Efter frukosten har han legat i babygymmet en stund. Han stötte dock på ett hinder när han plötsligt kom på att han skulle smaka på krokodilen som hängde ovanför honom. Problemet var just det, han nådde ju inte. Jag kunde inte låta bli att skratta åt honom där han höll på.

Smaka


Idag står babymassage och sång på schemat. Det var länge sedan nu eftersom det både har varit inställt och höstlov. Ska bli mysigt och knalla dit på eftermiddagen. Få se om en gammal klasskompis med barn också skulle dyka upp. Kul,kul!

Sist men inte minst vill jag tacka Lisa och Knut för en jätte trevlig dag igår. Det får vi absolut göra om. Synd bara att tiden rusade förbi.

Knut&Emilio

Kram




Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken mysig bild på småkillarna!



Ååh vill också gå på babymassage! Känns som att vi aldrig kommer ta oss iväg. Denna vecka är Livia förkyld, nästa vecka har hon vaccin på onsdag = ingen massage på eftermiddagen. Funderar på Örnäsets på tisdag... Måste bara klaffa med bilen!

2010-11-09 @ 11:38:37
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja jag förstår att det blir jobbigare. Men snart kan han ju sitta själv och plaska i baljan, då tycker han nog det är roligare. och framförallt ni också :)



Ja ikväll gör vi inte så mycket, :) Själv då?

2010-11-09 @ 15:17:16
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, han ser lite sugen ut på krokodilen hehe

2010-11-09 @ 16:00:56
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Haha så snygg bild Emilio som försöker äta krokodilen :D



Jo tack själv, det måste vi göra om snart igen! Men kanske inte springa på stan så mkt ;)



Vad skönt att Emilio oxå fick en bra natt :D vi fundera om jag kanske ska sova nere i gästrummet inatt! Så vi får väl se :D

2010-11-09 @ 19:42:48
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Britta Bloggar

Vilka fina bilder!

2010-11-09 @ 22:21:41
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Therese

Hihi, vilken fin bild där Emilio försöker äta krokodilen :)

Hördu det blev inte att vi for på massagen, både jag och killen har mått dåligt till och från senaste dagarna. Ville inte smitta någon ifall det var magsjuka men sen igår mår vi båda bra.

Har du samma nummer som sist vi träffades?

2010-11-11 @ 12:35:22
URL: http://chokladkottbullen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!