Ännu en sovmorgon


En evig trötthet har legat över mig den sista tiden så P har varit snäll och låtit mig ligga kvar på mornarna när han inte har jobbat. I går sov jag till HALV ETT, ja ni läste rätt! Jäkla tonårsfasoner. När gjorde man det sist? När man var 15 kanske? Och det värsta av allt är att jag utan problem hade kunnat fortsätta.

Idag blev det också sovmorgon, dock lite kortare eftersom samvetet inte tillät mig ligga kvar.

Inte nog med att jag är trött så börjar jag känna mig hängig, lite ont i halsen, lock i öronen, värk och allmänt mosig. Jag som trodde att jag hade blivit skonad från alla dessa förkylningar!? Okej om jag blir förkyld men hur i all världen gör jag för att inte bacillerna ska hoppa över till Emilio? Det är ju knappast så att jag kan säga att idag får du sköta dig själv. Mat finns i kylen och blöjor finns i badrummet för att sätta sig själv i karantän. Nä jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt.

Nu är det dags för brunch. Ha det bra allesammans!




Kommentarer
Postat av: Sara

Åh gud så underbart att få sova ut ordentligt!! Jag är också konstant trött med bakomliggande huvudvärk. De mornar Robert tar lillan sitter de precis utanför dörren = jag hör dom = kan inte sova... Funderat på att fara till mamma å sova någon kväll efter att Livia somnat men vet inte om jag klarar det... Vara ifrån min lilla bebis!



Haha jag vet inte vad de planerat karlarna. Inte van att de ska styra ihop något, brukar vara tjejernas jobb :-) men verkar ju gå sådär...;-) kanske i helgen? Bara du får vara frisk! Unge kul att vara sjuk mamma, och inge kul att råka smitta sin bebis!:-(

2010-10-06 @ 13:33:21
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Haha näe man var ju inte direkt avslappnad ;)



Joo riktigt roligt att dom är jämngamla :D om jag kommer ihåg rätt så väger Knut 7380 gram och är 66,5 cm lång :)

2010-10-06 @ 17:00:10
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara

Haha Robert sa just att petter pratat om torsdag el fredag. När somnar Emilio? Livia slocknar ju kl 19 så hmm... Vet inte hur de tänkt göra om de kör efter jobbet, om vi är här eller på stan eller vad. Men lämnar helt till Robert att planera denna gång, kommer bli intressant resultat ;-) hihi.

2010-10-06 @ 17:33:10
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: W - ung 3barnsmamma & Fotograf

riktigt fin blogg :)

2010-10-06 @ 18:16:40
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Sara

Hahaha vad roliga dom är! Jaså helgen fungerade perfekt där runt sovtid, I see... ;-) Okej, tror det blir du och jag som sköter planeringen hädanefter! Vi har då ingenting speciellt imorgon så den dagen funkar men vi har ingenting varken i helgen el fredag heller! Kanske bättre så vi hinner se att din eventuella förkylning förhoppningsvis inte var en förkylning utan bara "hängighet"!:-) Kan ju höra om Robert kan söka ATK på fredag några timmar, vore ju toppen... Nä jag kan nog inte hålla mig, måste lägga mig i planeringen lite!

2010-10-06 @ 19:02:58
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Nämen vilken liten plutt! :) vi gick över till strl 62 när Knut fyllde 2 månader :) sitter och kollar i Knuts bvc bok och när Knut var 2 månader vägde han 5660 och var 60cm lång :) verkligen svårt att tro att det bara är 12 dagar mellan dom :D skulle vara riktigt kul att jämföra dom :D Emilio måste vara en riktigt liten plutt i jämförelse med jätten Knut :D



Är ni ofta i Kalix?

2010-10-06 @ 21:42:25
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara

Hur känns det idag, har förkylningen backat?:-) vad tror ni om att komma förbi en sväng fredag? Robert jobbar visserligen men 16:30 är ju bättre än 18:30! Kan jag fixa en enklare middag typ tacos eller så.

2010-10-07 @ 11:42:44
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!