Onsdag


Hej vänner! Det blev inget inlägg igår, ledsen för det men P var ledig så vi tog helt enkelt till vara på dagen på annat sätt.

Jag bestämde mig för att hoppa över babymassagen och satsa på nästa vecka istället vilket resulterade i att vi var så tokiga att vi tog oss en tur till Piteå av alla ställen på jorden och traskade runt på stan, mest för att byta miljö i några timmar. Emilio sov skönt i vagnen och vi fick oss en mysig stund att strosa omkring i butikerna.

Jag undrar om Emilio är in och läser min blogg, tror ni det är möjligt? Jag skrev ju att pratandet är väldigt sparsamt här hemma nu för tiden, att han lagt upp det på hyllan för att koncentrera sig på annat. Men då skulle ni ha hört honom igår när vi hade satt oss i bilen för att åka hemåt igen. Han som i vanliga fall brukar vara duktig på att lägga igen ögonlocken direkt man börjar köra fick för sig att diskutera alla världens bekymmer. Från att vi började rulla tills dess att vi stog stilla hemma på parkeringen pratade han NON STOP. Ungefär 5,5 mil!?

Vad tog det åt honom!? Det är ju det jag säger, han tjuvläser min blogg men lämnar aldrig några kommentarer hihi. Gounge!


Idag skulle vi egentligen på kalas men det blev framskjutet eftersom både födelsedagsbarnet och mamman i huset har blivit sjuka. Ni får krya på er!

Mina två älskilingar ligger och sover på soffan, det ser mysigt ut. Själv gjorde jag mig ett försök i sängen men det var bara att se sig besegrad. Jag kan verkligen inte somna om när jag har hunnit vakna. Snälla ge mig den gåvan.

Nå nu ska jag surfa vidare en stund. Ta hand om er!





Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken liten pratkvarn! Just lagt våran pratis, somnade tillslut efter en hel del prat och sprattel. Får se om hon vaknar så vi hinner till babymassagen här på Björkskatan som jag planerat...!



Vad stod det i häftet från BVC, 1-2 msk är lagom med katrinplommonpure? Så det inte blir alltför bra fart ;-) men du kan ju prove någon tsk nu, så du vet att han tål det. Får du väl öka dosen när det behövs istället. Men nu verkar ju magen skött sig!



Hmm pratade just med robert, han hade inte hört något om en träff. Bara att petter föreslagit öl bara karlarna nyligen. Men vi hittar gärna på något ändå, robert är ledig i helgen och jobbat färdigt kvällar för denna vecka!

2010-10-27 @ 13:05:48
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Sinne

Haha men visst inte? När det är dop, kalas eller liknande på gång, då blir vi sjuka :( I och för sig har T just varit sjuk typ en vecka, men jag trodde vi skulle klara oss när vi höll oss friska så länge.



Ja gud får gärna ge mig med gåvan att kunna somna om! :)

2010-10-27 @ 13:09:05
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Therese

Känner igen det där, man behöver miljöombyte ibland :)

Vi ska också ha miljöombyte över helgen. Vi ska hälsa på min mommo & moffa, och min mamma som nu för tiden bor i Säivis :) Vi kommer hem på söndag så vi kan väl ses nästa vecka?

Jag hade ingen aning om att det fanns babymassage här så på måndag ska jag och Ronja gå dit, ni kan väl också komma? :)

2010-10-27 @ 19:15:15
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jo det är en jäkla förkylning som Knut dragit sig på! Näsdroppar har han fått även idag för han var så täpp =/



Babysimmet är imorgon, men det lutar mot att det inte blir ngt sånt imorgon =/ det är så trist, för vi missar såååå mkt!! =/



Vad roligt att fara till pite en sväng :D plus att det är så nära, det tar ju bara 30 minuter, så det är ju perfekt! :)



Vad ska ni göra på hallowen då? :) jag funderar på att gå ut på krogen! :D

2010-10-27 @ 19:53:53
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Näemen precis, jag fick ihop en grupp men kan inte själv vara med i den =/=/ ajja, bara Knut blir frisk :) vi får ta igen den sen och gå på fredagar då det är öppet babysim, fast det är ju roligare när man går i grupp med andra bäbisar!



Hahaa joo men man är ju lite dagvild ;) jag trodde att det var nästa månad faktiskt! Men det har inte med dagvilt att göra, bara att jag trodde att hallowen var i november! Blev lite chockad när det var några pojkar här för ngn vecka sen och ville kratta löven på våran gård för att samla in pengar till hallowendisco. Och jag sa till dom att nog var dom tidigt ute :P dom förstod nog inte vad jag mena :P



Hehe visst vare ett tag sen sist ;) trist att ni inte bor i kalix, för då hade vi kunnat ha så kul på dansgolvet :D

2010-10-27 @ 21:38:35
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!