Fortsatt flyt


I natt sov Emilio non stop fram till tio över fyra då jag provade ge honom tutte men den dög inte. Det var mat som gällde. Men jag klagar absolut inte, han är så duktig. Dom här sista kvällarna har varit rena lyxen. Vi har kunnat gå och lägga oss när vi har känt oss trötta utan att behöva vänta på att han ska vakna och framför allt så har vi fått lite kvalitetstid för varandra. Det är första gången sedan han föddes. Man är så van att ha honom så nära så när vi nu har suttit i vardagsrummet och han har legat i sovrummet så är det nästa så att man har saknar honom en gnutta hehe.

Började se LOST igår. Säsong ett. Hade tänkt plöja oss igenom serien en gång för alla.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, det skulle väl vara om bajskalaset vi hade här i morse. Vi steg upp från sängen och Emilio åt och sen var det igång. Jag märkte att han var mycket koncentrerad, precis som han brukar bli när nr 2 är på gång.

Vi gick till badrummet och jag märkte att han hade bajs upp efter halva ryggen. Den nya vita pyjamasen var inte längre vit. Den hade fått flera nya härliga motiv än det på framsidan. Det var ta mig tusan bajs överallt- SUCK! Tack och lov att jag hade galltvål hemma så att jag snabbt kunde skölja upp den i handfatet. Ja, det var inte bara pyjamasen som sköljdes upp i handfatet, det gjordes även en nöjd Emilio :-P SKITUNGE!

Nöjd


Men nu ska jag passa på att fixa lite här hemma innan det är dags att åka iväg och beställa tårta och lämna igen lite prylar. På återseende!





Kommentarer
Postat av: Carro

Jaha, haha :) Jo vi får ta det nån annan dag, onsdag kanske? :) imorogn ska vi på baby sång, häng med om ni vill :)

2010-09-20 @ 15:08:08
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Pia

Så söt han är!:) Och tror minsann han är ganska lik mamma?

2010-09-20 @ 17:20:17
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

sist vi var in på BVC så hade hon knappt växt nå alls på längden.. men nu tycker jag ju att hon borde ha blivit längre, men vi får se på en månad till lr så..

2010-09-20 @ 21:00:01
URL: http://wearisome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!