Söndag morgon


Har precis lyckats gnugga ur det värsta gruset ur ögonen. Emilio fortsätter med sina jobbiga nätter även om han inte vaknar lika ofta. Jag förstår inte varför han har fått för sig att grina så mycket. Nå ja.

P åker snart iväg och jobbar och jag tänkte slänga ner Emilio i vagnen för en promenad. Vädret är stålande. Jag hade till och med tänkt våga mig ut så där genomskinlig som man är vid den här tiden på året utan något underlag i ansiktet. Lite färg skulle inte skada. Morgonrocken däremot får nog bytas ut mot något mer lämpligt.

På återseende!




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jo jag skulle aldrig lämna honom med ngn som inte kan hans rutiner. Och det finns ju dom som inte ens ids komma till oss och som just nu är så långt ifrån att få vara barnvakt så dom vet inte ;)



Vad trist att han jobbar på torsdag =/ hade varit supertrevligt annars om ni kunnat komma förbi för lite grillning!



Just nu är vi hos Knuts morfar, vi ska grila lite lax till middag :) sen ikväll ska jag iväg och jobba lite natt :) vad hittar ni själva på?

2011-04-17 @ 15:14:21
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Madde

Det kan inte vara så att han har ont i ett öra om han vaknar om nätterna och är ledsen? När Sixten hade öroninflammatinon så vaknade han efter ca 2 timmar och var jätte ledsen. På dagarna märkte man ingenting.. Han tog sig inte för örat eller nått sånt så det tog ett tag innan vi fattade vad det var.. Men det var efter att han varit förkyld.

2011-04-18 @ 04:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!