Skrot och korn


Tidigare i eftermiddag blev Emilio plötsligt hängig och febern kom krypandes och tempade 39,2 ikväll. Stackars liten har fått vara mycket hängig den sista tiden :( Han fick sin vällingslurk tidigare än vanligt och sover nu för natten. Jag hoppas det fortsätter så och att han är pigg tills i morgon.

 

Vidare så lyssnade jag av ett röstmeddelande av min barnmorska idag. Urinprovet som jag lämnade i slutet av förra veckan visade bakterier utan förvarning. Att jag har haft ont har jag bara trott varit normalt. Vi växer ju. Vi skulle pratas vid mer i morgon men vare sig jag vill eller inte så väntar troligen antibiotika- suck!

 

Nu tillbaka till lite kvällsmys. Godkväll!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Men vad trist att killen är sjuk igen =/ hoppas att det inte blir ngt långvarigt! Och vad trist att du kanske har en uvi! =/ hoppas att du slipper antibiotikan!

2011-08-08 @ 20:06:47
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Näe hoppas att det bara är ngt tillfälligt och att han mår som en prins på morron! :D dessvärre så har jag fått ont i halsen nu när jag vaknade på morron och Knut kanske är lite småhostig =/ hmmm så irriterande!



Håller tummarna att du slipper antibiotikan, men det verkar ju luta mot att du får det =/



Hahaa joo det är inte alls särskilt kul nu när Knut ska hålla på och klättra upp precis överallt! Och han är lite småklumpig och ramlar ner ibland, speciellt från sitt lilla bord i rummet! Hoppas att det går över snart! :)



Annars är allt bra här, trist med sånt här väder =/ vi ska ju ner till Umeå på torsdag och jag längtar :D det blir ju våran lilla mini mini semester :)

2011-08-09 @ 09:28:40
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!