Stadsbesök


Godkväll! Hur har ni det? Här har vi kommit hem från en stadtur kring 16.30, ätit middag och lekt en stund. Nu däremot avlöser den ena gäspen den andra. Jisses vad trött jag blev. Detta kan bli en kamp. Det är tur att det inte är mer än en timme tills det är dags för välling och snarktajm för Emilio så jag får bädda ner mig i soffan i väntan på att P ska sluta jobba för kvällen.

Igår jobbade han också så jag och Emilio sysselsatte oss med att gå till Emilios farmor och farfar ett par timmar på eftermiddagen. På hemvägen stannade vi till i lekparken en stund innan vi gick vidare hem för ett bad.

Gunga

Gunga är helt klart en favorit :) Bäst att passa på innan det smäller till och blir så kallt.


Väl hemma kom P hem från jobbet, Emilio badade och gick och lade sig medan vi av den större sorten satt tänderna i en snabbt ihophackad fruktsallad-Mums! Det ska det bli bättring på.

Men nu tillbaka till gossen. På återseende!





Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Hahaa ja det var inte lätt att få honom att sitta still kan jag ju lugnt säga! :) och vi ska på ett till dop här om ngn helg, får se hur det går då ;)

2011-08-21 @ 22:22:56
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Carro

Oj vilken fin mössa, vars är den ifrån? :)

2011-08-23 @ 14:05:42
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!